Leveringsvoorwaarden

Bezorging

Uw bestelling zal worden bezorgd door GLS of TNT Post. Als de bezorgdienst u niet thuis heeft getroffen dan zal hij een briefje achterlaten met daarop het adres van het afhaalkantoor waar u uw pakje kunt afhalen. Uiteraard is het voor ons en voor de bezorgdienst het makkelijkst wanneer u een adres doorgeeft waarop overdag altijd iemand aanwezig is bijvoorbeeld bij familie of op uw werkadres. Mocht levering overdag een probleem zijn, geef het dan per e-mail door via info@lingerietotaal.nl dan zoeken wij samen met u een passende oplossing. Verzendingen vinden plaats volgens vaste tarieven afhankelijk van het bestede bedrag van de totale bestelling zal en wel of geen porto- administratie kosten in rekening worden gebracht.

Bestede bedrag Nederland Bestede bedrag België Duitsland Frankrijk Groot-Brittannië Spanje Overige
minder dan € 100 € 4.50 minder dan € 200 € 6,95 € 7,70 € 7,70 € 7,70 € 24,00 Op aanvraag
meer dan € 100 € 0,00 meer dan € 200 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 Op aanvraag

U kunt uw bestelling op verschillende adressen laten afleveren:

  • op uw eigen woonadres (geen postbusadressen);
  • op uw werkplek;
  • op het adres van degene van wie u zeker weet dat hij/zij overdag thuis is;
  • op het adres van degene die u iets cadeau wilt doen.

Vul bij uw adres het adres in waar de artikelen afgeleverd moeten worden. Als u uw bestelling op uw werkplek wilt laten afleveren, geef dan aan onze info@lingerietotaal.nl de naam van het bedrijf door en aan wie het afgeleverd moet worden. Als u meerdere artikelen op verschillende adressen wilt laten bezorgen, dient u meerdere bestelformulieren in te vullen.

Leveringstermijn

LingerieTotaal tracht uw bestelling binnen 1 werkdag na bestelling te leveren indien voorradig. Houdt u a.u.b. rekening met de leveringstermijn zoals vermeld bij de productdetails die afhankelijk is van de beschikbaarheid van het model, kleur en maat. De vermelde levertermijn/beschikbaarheid is louter informatief en niet juridisch bindend en houdt geen rekening met transporttijden. We werken met een beperkte voorraad en bestellen dus ook veel artikelen rechtstreeks bij de leveranciers.

Als een artikel zowel niet op voorraad is bij LingerieTotaal, als bij de leverancier, zal dit product eerst opnieuw moeten worden gefabriceerd, waardoor het leveren ernstige vertragingen op kan lopen. We doen ons uiterste best om alle artikelen zo spoedig mogelijk te leveren.

Leveringstijdgarantie

Ondanks dat we vele artikelen, maten en kleuren leveren, staat zij toch garant voor een vlotte levering. Toch komt het voor dat een bestelling lang op zich laat wachten. Omdat we u daarin tegemoet willen komen hebben we een leveringstijdgarantie ingesteld.

De leveringstijdgarantie houdt in:

  • 5% korting bij een levertijd vanaf 4 weken na aangegeven levertermijn  
  • 10% korting bij een levertijd vanaf 8 weken na aangegeven levertermijn

Soms gebeurt het dat de levertijd langer is dan wij en u graag zouden willen; dit geeft u echter niet het recht op schadevergoeding of het recht uw bestelling te annuleren. Als de leveringstermijn met meer dan 30 dagen, na aangegeven levertermijn, wordt overschreden, verwacht Lingerietotaal niet meer dat u de overeenkomst in stand laat. In dat geval mag u de bestelling kosteloos annuleren.

Retourneren

is niet meer mogelijk. Sinds de opheffingsuitverkoop 17-11-2017.