Betaalmogelijkheden


EIGEN BANK GIRO BETALING / VOORUITBETALING
U kunt het totaalbedrag (incl. verzendkosten) overmaken naar bankrekeningnummer 54.67.84.135 (ABN AMRO Rijswijk) t.n.v. LingerieTotaal te Pijnacker. Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan LingerieTotaal:

IBAN: NL05ABNA0546784135
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!


BETALEN MET IDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zie voor meer informatie: de website van iDEAL.


CREDITCARD BETALINGEN
Creditcard die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Ogone is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met LingerieTotaal en/of uw bank worden geregeld. Wilt u meer weten over Ogone, neem dan een kijkje op www.ogone.com.