Marie Jo intense - ACTION ARROW

Short

Artikelnummer: 0550013ACTION ARROW | short/hotpants 

Een shortje is jong en sexy en tegelijkertijd comfortabel. Je bips worden mooi omsloten met een ultra zacht stofje. Ideaal ook voor een ivisible effect.

U kunt uw bestelling op verschillende adressen laten afleveren:

- op uw eigen woonadres (geen postbusadressen);
- op uw werkplek; Bent u overdag niet thuis? Geef een ander afleveradres door bij uw bestelling en wij bezorgen het op bijvoorbeeld het werk!
- op het adres van degene van wie u zeker weet dat hij/zij overdag thuis is;
- op het adres van degene die u iets cadeau wilt doen.

Woont u in de buurt van onze winkel in Pijnacker? U kunt uw bestelling ook afhalen. U betaalt dan uiteraard ook geen verzendkosten.

 

Ruilen en retourneren 

In onze winkel gelegen aan de Oostlaan 16, 2641 DK te Pijnacker.

Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling kosteloos retourneren in onze winkel te Pijnacker. De artikelen kunnen geretourneerd worden in de onbeschadigde, originele, onbeschreven verpakking. Het artikel dient compleet, niet gebruikt, met de artikelkaartjes nog aan het artikel bevestigd en onbeschadigd te zijn. Duw voorgevormde cups niet in elkaar, dit om schade te voorkomen.

Per post
U kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst uw bestelling ruilen of retourneren per post. De retourkosten zijn voor u zelf. Ook hier gelden de bovengenoemde retourvoorwaarden. Bij uw retourzending dient u ons retourformulier in het pakket mee te sturen, alleen volledig ingevulde retourformulieren worden in behandeling genomen. Om het retourformulier te downloaden klik hier.

Voor meer informatie over ruilen en retourneren, klik hier.

LET OP: De verwerking van uw retourzending kan enkele dagen in beslag nemen. Houdt u alstublieft rekening met een verwerkingstijd van maximaal 1 tot 2 weken. Wanneer u retour is verwerkt ontvangt u hiervan een email. Hartelijk dan voor uw begrip.

Gerelateerde producten

Marie Jo intense - Sport bh Met beugel
Marie Jo intense
ACTION ARROW
83,95
Marie Jo intense - Sport bh Met beugel
Marie Jo intense
ACTION ARROW
83,95
Marie Jo intense - Sport bh niet voorgevormd met beugel
Marie Jo intense
ACTION ARROW
76,95