Bjorn Borg Underwear

Bjorn Borg gold vanaf eind jaren zeventig tot en met het begin der jaren tachtig van de 20e eeuw als de beste tennisspeler ter wereld. Hij verwierf eeuwige roem met het behalen van vijf opeenvolgende overwinningen op Wimbledon. Na afloop van zijn tenniscarrière begon Björn Borg aan een eigen kledinglijn. In 1987 gaf hij zijn naam in licentie aan de Scandinavion Sourcing and Design Group te Stockholm.

Deze organisatie lanceerde als eerste Björn Borg Underwear en in de loop der tijd kwamen hier meerdere producten bij. Het huidige assortiment omvat bodyfashion, vrijetijdskleding, sportkleding, badkleding, ondergoed, lingerie, tassen, schoenen en brillen.

Klik hier voor de damescollectie van Björn Borg 

Bjorn Borg Damescollectie

Als je op zoek bent naar Björn Borg Underwear ben je bij LingerieTotaal aan het goede adres. LingerieTotaal heeft boxers, shorts, homewear en ander ondergoed van Björn Borg. De webshop voor dames en heren ondergoed. Boxershorts van Björn Borg zijn niet meer weg te denken uit de ondergoedlade van mannen en vrouwen. Ondergoed dragen van Björn Borg is voor veel mensen een must; het comfort van het ondergoed in combinatie met de kleuren en designs maken Björn Borg de koning van de nachtmode.

Complete collectie Bjorn Borg