Anita

Anita maternity mooi en functioneel ondergoed, dat precies op deze behoeftes is afgestemd. De collectie biedt meegroeiende zwangerschapslingerie en practische voedingsbeha´s, nachtmode met voedingsfunctie, badmode voor een strandvakantie, speciaal ondergoed om de rug te ontlasten en figuur herstellende pantyslips voor na de bevalling.
Zorgvuldig uitgezochte materialen en een hoogwaardige afwerking beantwoorden aan hoge eisen en garanderen een hoog draagcomfort en perfecte pasvorm, ook in grote maten.

Anita comfort

Wilt u een klassiek dessin of liever luxe elegantie? De exclusieve lingerie en badmode van Anita comfort laten geen wens onvervuld. In het bijzonder voor het volslanke figuur met grotere cupmaat, bijzonder aantrekkelijk en vrouwelijk.
Daarbij staan draagcomfort, perfecte pasvorm en optimale steun tot in grote maten in het middelpunt van onze belangstelling.
Dit wordt mogelijk gemaakt door innovatieve en hoogwaardige materialen die bijzonder aangenaam op de huid aanvoelen. Een uitstekende verwerking tot in de kleinste details beantwoord aan de hoge eisen en maakt deel uit van de bijzondere kwaliteit van Anita comfort.

Bij Anita care vindt u alle produkten die in het dagelijks leven, bij sport of bij het zwemmen een natuurlijk en zeker draaggevoel garanderen, ook na een borstoperatie.

Klik hier voor de collectie van Anita.